Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Werk voor 50 plussers en gepensioneerden

Snel zoeken

Vind die leuke baan, schrijf je in en word gevonden door werkgevers!  
Ervaren en betrokken personeel

 

CV zoeken

Meld je aan en zet vandaag nog jouw vacature online!

Nieuwsblog

Welkom op onze nieuwspagina. Hier vind je het laatste nieuws, interessante artikelen en boeiende verhalen speciaal voor jou als actieve senior. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Linkedin.

7 november

 

 

Waarom 70-plussers ervoor kiezen om langer door te werken

14 augustus 2023

Het idee om je gouden jaren achter de geraniums door te brengen, komt eerder als een schrik dan een wens over bij veel ouderen. Het aantal 70-plussers dat blijft doorwerken neemt zelfs al geruime tijd toe.

Lees meer

Oudere zwemmers laten zich niet tegenhouden

16 juni 2023

Zeventigers trotseren golven, stroming en kwallen bij Den Helder, zonder aarzeling. En dat is nog maar het begin, want de watertemperatuur laat ook nog van zich horen.

Lees meer

Praat u ook met werknemers over doorwerken na de AOW?

02 oktober 2023

Om werkgevers aan te moedigen gesprekken te voeren over de mogelijkheid van doorwerken na het bereiken van de AOW-leeftijd, lanceert het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een voorlichtingscampagne onder de noemer 'Sommige werknemers zijn niet te stoppen'.

Lees meer

Terugkeer van gepensioneerden naar de arbeidsmarkt in opkomst

21 juni 2023

Gepensioneerden hebben diverse redenen om na hun pensionering weer aan de slag te gaan als zelfstandige ondernemers. Sommigen willen vooral extra inkomen genereren, terwijl anderen op zoek zijn naar sociale interactie, uitdaging of het gevoel van een werkweek.

Lees meer

Pensioen: de moeite waard om over te praten

15 juni 2023

Hoe kan ik er zeker van zijn dat het nieuwe pensioenstelsel geen nadelige gevolgen voor mij heeft? Reinout van der Heijden, de hoofdredacteur van Geldgids, deelt zijn inzichten in zijn column "Geldvraag" in de Volkskrant.

Lees meer

© ® Seniorenbanen.nl - 2024
Seniorenbanen.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Weigeren