Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Ervaren en betrokken personeel

 

CV zoeken

Meld je aan en zet vandaag nog jouw vacature online!

Voor werkgevers

Onze passie voor het verbinden van werkgevers en senioren

Onze organisatie, Seniorenbanen.nl, bestaat uit een gepassioneerd team van professionals met een gedeelde missie: het verbinden van werkgevers met gekwalificeerde senioren waaronder; 50 plussers, vutters en gepensioneerden om zo de perfecte match te creëren op de arbeidsmarkt. Met jarenlange ervaring in de sector begrijpen we de unieke behoeften en waarde van ervaren senioren, en we streven ernaar om een brug te slaan tussen werkgevers en dit waardevolle talent.

Hoe werken wij

Het begint allemaal met het creëren van een account, waarmee je direct toegang krijgt tot een schat aan cv's van ingeschreven kandidaten. Met een paar eenvoudige stappen kun je jouw vacatures plaatsen, waarna werkzoekenden direct kunnen solliciteren. Je kunt erop vertrouwen dat jouw vacature meteen zichtbaar is op Seniorenbanen.nl, waardoor je snel in contact komt met potentiële kandidaten.

Maar daar stopt het niet. We begrijpen dat tijd cruciaal is in het recruitmentproces. Daarom ontvangen ingeschreven kandidaten direct een melding wanneer jouw vacature wordt geplaatst. Dit zorgt voor een snelle en vlotte respons, waardoor je de juiste kandidaten sneller kunt bereiken.

Bij Seniorenbanen.nl bieden we twee flexibele pakketten waar je uit kunt kiezen. Of je nu de voorkeur geeft aan een eenmalige plaatsing of liever gebruikmaakt van een abonnement, wij hebben de optie die het beste bij jouw behoeften past. Zo kun je op een kosteneffectieve manier de juiste seniorenkandidaten vinden zonder gedoe.

Wacht niet langer! Meld je vandaag nog aan als werkgever en plaats jouw vacature op Seniorenbanen.nl. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van de perfecte match voor jouw organisatie. Het is tijd om jouw team te versterken met de ervaren en gemotiveerde senioren die klaar staan om bij te dragen aan het succes van jouw bedrijf.

Mis deze kans niet - meld je nu aan als werkgever en plaats jouw vacature vandaag nog!

 

Aanmelden vacature

Pakketten

Succespakket

Met het Succespakket op Seniorenbanen.nl haal je het maximale uit jouw vacatureplaatsing en vergroot je de kans op het vinden van de juiste  medewerker voor jouw organisatie. Mis deze kans niet en maak gebruik van het Succespakket voor een effectieve en succesvolle werving van gemotiveerde en ervaren werknemers.

  • Plaats direct en eenvoudig de vacature op  seniorebanen.nl
  • De looptijd van de geplaatste vacature is 1 maand
  • Ontvang cv's van geïnteresseerde kandidaten direct in je mailbox
  • Gedurende de vacature plaatsing heb je toegang tot 50 cv’s
  • De  vacature wordt  doorgeplaatst op onze socials 
* na één maand wordt de vacature offline gehaald

175,00 EURO incl. BTW

Elitepakket

Met het Elitepakket op Seniorenbanen.nl plaats je eenvoudig 5 vacatures voor de werving van ervaren werkzoekenden. De vacatures kunnen op ieder moment aangepast, gewijzigd en vernieuwd worden. Mis deze kans niet en maak gebruik van het Elitepakket voor een succesvolle en doeltreffende werving.

  • Plaats direct en eenvoudig 5 vacatures op seniorebanen.nl
  • De vacature plaatsing is maandelijks opzegbaar
  • Ontvang cv's van geïnteresseerde direct in je eigen mailbox
  • Gedurende de vacature plaatsing heeft u maandelijks toegang tot 250 cv’s
  • De 5 vacatures worden  doorgeplaatst op onze socials
 
* maandelijks opzegbaar

175,00 EURO incl. BTW

Bonusfunctie

Voor een meerprijs bieden we ook de mogelijkheid om betaalde advertenties op social media te plaatsen.

Hiermee vergroten we de zichtbaarheid en het bereik van jouw vacature, waardoor je nog meer gekwalificeerde werkzoekenden kunt bereiken en de kans op een succesvolle match vergroot. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen van de betaalde advertenties op social media.

Contact

AanmeldenInloggen
© ® Seniorenbanen.nl - 2024
Seniorenbanen.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Weigeren