Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Welkom bij jouw ideale vacaturebank

 

CV zoeken

Meld je aan en zet vandaag nog jouw vacature online!

Voor werkgevers

Onze passie voor het verbinden van werkgevers en senioren

Onze organisatie, Seniorenbanen.nl, bestaat uit een gepassioneerd team van professionals met een gedeelde missie: het verbinden van werkgevers met gekwalificeerde senioren waaronder; 50 plussers, vutters en gepensioneerden om zo de perfecte match te creëren op de arbeidsmarkt. Met jarenlange ervaring in de sector begrijpen we de unieke behoeften en waarde van ervaren senioren, en we streven ernaar om een brug te slaan tussen werkgevers en dit waardevolle talent.

Hoe werken wij

Het begint allemaal met het creëren van een account, waarmee je direct toegang krijgt tot een schat aan cv's van ingeschreven kandidaten. Met een paar eenvoudige stappen kun je jouw vacatures plaatsen, waarna werkzoekenden direct kunnen solliciteren. Je kunt erop vertrouwen dat jouw vacature meteen zichtbaar is op Seniorenbanen.nl, waardoor je snel in contact komt met potentiële kandidaten.

Maar daar stopt het niet. We begrijpen dat tijd cruciaal is in het recruitmentproces. Daarom ontvangen ingeschreven kandidaten direct een melding wanneer jouw vacature wordt geplaatst. Dit zorgt voor een snelle en vlotte respons, waardoor je de juiste kandidaten sneller kunt bereiken.

Bij Seniorenbanen.nl bieden we twee flexibele pakketten waar je uit kunt kiezen. Of je nu de voorkeur geeft aan een eenmalige plaatsing of liever gebruikmaakt van een abonnement, wij hebben de optie die het beste bij jouw behoeften past. Zo kun je op een kosteneffectieve manier de juiste seniorenkandidaten vinden zonder gedoe.

Wacht niet langer! Meld je vandaag nog aan als werkgever en plaats jouw vacature op Seniorenbanen.nl. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van de perfecte match voor jouw organisatie. Het is tijd om jouw team te versterken met de ervaren en gemotiveerde senioren die klaar staan om bij te dragen aan het succes van jouw bedrijf.

Mis deze kans niet - meld je nu aan als werkgever en plaats jouw vacature vandaag nog!

 

Aanmelden vacature

Pakketten

Succespakket

Met het Succespakket op Seniorenbanen.nl haal je het maximale uit jouw vacatureplaatsing en vergroot je de kans op het vinden van de juiste senior professional voor jouw organisatie. Mis deze kans niet en maak gebruik van het Succespakket voor een effectieve en succesvolle werving van ervaren senioren.

 • 1 vacature
 • 1 maand looptijd
 • Onbeperkt reacties
 • Toegang tot 50 CV's
 • Uitgelichte vacature op onze social media kanalen
 
* na één maand wordt de vacature offline gehaald

175,00 EURO incl. BTW

Elitepakket

Met het Elitepakket op Seniorenbanen.nl ben je verzekerd van maximale exposure en een effectieve werving van ervaren senioren. Mis deze kans niet en maak gebruik van het Elitepakket voor een succesvolle en doeltreffende werving.

 • 5 vacatures
 • Automatisch maandelijks verlengt
 • Onbeperkt reacties
 • Toegang tot 250 CV's
 • Uitgelichte vacatures op onze social media kanalen
 • Social media campagne
 
* maandelijks opzegbaar

175,00 EURO incl. BTW

Bonusfunctie

Voor een meerprijs bieden we ook de mogelijkheid om betaalde advertenties op social media te plaatsen. Deze advertenties worden op maat gemaakt om perfect aan te sluiten bij jouw vacature. Hiermee vergroten we de zichtbaarheid en het bereik van jouw vacature, waardoor je nog meer gekwalificeerde senioren kunt bereiken en de kans op een succesvolle match vergroot. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen van de betaalde advertenties op social media.

Contact

AanmeldenInloggen
© ® Seniorenbanen.nl - 2023
Seniorenbanen.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Weigeren