Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Welkom bij jouw ideale vacaturebank

Ons kandidatenbestand is groter dan groot!

CV zoeken

Meld je aan en plaats vandaag nog jouw vacature!

Over ons

Seniorenbanen.nl is de vacaturesite met elke maand een groot aantal unieke bezoekers. Dé vacaturebank die zich richt op de wat oudere werkzoekenden. Bij Seniorenbanen.nl komen de werkzoekenden op de eerste plaats. Ze krijgen alle kans om gratis naar een grote diversiteit aan vacatures te kijken. Elke dag tonen we deze nieuwe kansen aan duizenden mensen.

Vraag en aanbod samengebracht

De missie van Seniorenbanen.nl is: Het wegnemen van alle vooroordelen van de oudere werknemers. En het vergroten van kansen en mogelijkheden voor deze actieve, ervaren kandidaten. Zodat dit leidt tot plezierige werknemers en tevreden werkgevers.

Vanuit onze (20 jaar) ervaring bij Oudvit Seniorenbanen, het uitzendbureau voor de 50 plussers, vutters en gepensioneerden,

weten wij dat er legio bedrijven zijn die personeel zoeken en waarbij leeftijd geen rol speelt. Of het nu gaat om het aannemen van “de handige senior op de hoek” voor een dag of wat per week, volledig flexibel, of de 50 plusser die nog niet gepensioneerd is en dus vaak wat meer wil werken. Overal is vraag naar en aanbod in. Seniorenbanen.nl brengt vraag en aanbod samen.

©Seniorenbanen.nl - 2022
Seniorenbanen.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.